Információ - bpanorama

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Információ

MagyarA "PANORÁMA" Vendégház a Balaton északi partján a nagymúltú BADACSONYI szõlõhegyen, 150 méter magasan, a Balatontól és a faluközponttól sétálva, 15 percnyi járásra épült egyedülálló, csodálatos kilátással. Badacsony Budapestrõl az M7-es autópályán és a 71-es úton, Bécs felõl Sopronon keresztül a 84-es, és a 71-es úton érhetõ el.

A község, mint üdülõhely több balatoni stranddal, nagyforgalmu hajó- és vitorlás kikötõvel, kirándulási, horgászási, csónakázási, vitorlázási, lovaglási, teniszezési és egyéb sportlehetõségekkel és nem utolsó sorban jó boraival és hangulatos vendéglõivel várja vendégeit. Gyógyvízû fürdõk /pl.Hévíz/ 25-35 km utazással érhetõk el.
A vendégházban három különbejáratú apartman,kis elõkerttel,és egy önálló,kertes apartmanház áll vendégeink rendelkezésére, háló- és nappali szobával, zuhanyzó-, mosdó, WC-vel.

A privát zárt parkoló az apartmanok elõtt van. A reggelit a vendégház közös nappalijában tálaljuk.


Házunknak különálló nappalija, saját fürdõmedencéje,napozóterasza,kilátója bárja és nem utolsó sorban borpincéje is a vendégek rendelkezésére áll. kölönálló fedett főzőhellyel, hütőszekrénnyel.


Szabad tûzön történõ sütési, valamint külön fõzési lehetõségek is adottak , álló, fedett helyen, hangulatos környezetben. Emberbarát kutya hozható, elõzetes egyeztetés után. ( 5 Euro/1500Ft nap/kutya)

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz